maanantai 28. helmikuuta 2011

You may have thought, you won that last round but it's not over, i have got more in me!

Formspringissä oli kyselty jonkin verran suosikkijoukkueistani ja niistä siis ehdoton ykkönen on New Jerseystä tuleva all-girl joukkue World Cup Shooting Stars. Joukkue on voittanut Worldsit vuosina -07, -08 ja -09 ja on ehdottomasti yksi maailman parhaista cheerleading-joukkueista. SS:lla on aivan upeita ja näyttäviä ohjelmia kiinnostavine teemoineen ja pidän erityisesti siitä, että joka ohjelma poikkeaa aina edellisestä ja aina saadaan nähdä jotain uutta.



Vuoden 2010 kisaohjelma latinoteemalla. Ihanan erilaista ja ohjelmassa ihan mahtava meininki! Tytöt sijoittuivat ohjelmallaan 2. sijalle Cheer Extremen Sr. Eliten jälkeen.


.



Tämän vuoden ohjelman 1. versio. Muutamien epäonnistumisien jälkeen ohjelmaa muutettiin aika radikaalisti mm. helpottamalla joitakin stunttisarjoja. Itse pidän hieman enemmän tästä ohjelmasta, mutta parempi tehdä varmempi ohjelma onnistuneeksi kuin haastavampi, joka epäonnistuu!





Ohjelman 2. versio.


Mitäs pidätte joukkueen ohjelmista? Mikä on oma suosikkijoukkueenne - ihan kansainvälisesti tai vaikka vaan Suomesta?

8 kommenttia:

  1. en oo aikasemmin oikee kattonu noit jenkkien naisten ohjelmia paitsi cheer extremen, noi on kyllä ihan tositosi hyviä! :o ja ihanii musii <3

    VastaaPoista
  2. heiii WCSS on yks munki suosikeista! =) mun lemppari on varmaa top gun, sit tää wcss ja cheer extreme sr elite ja coed elite:) ! ♥

    VastaaPoista
  3. Hyvältä näyttää kyl toi tekeminen tuol! ;) Munki suosikki on toi top gun =D Tuol jenkeis on niin makeita noi pyrtsit ku on nii eri säännöt ku tääl Suomes. Just esimerkiks et saa tulla alas eri pohjille jne.

    VastaaPoista
  4. Hei!
    Blogi on todella kiva ja on mukavaa kun postailet usein. Olisi kiva jos tekisit joukkuesittelyitä ja muutenkin kertoisit cheerleadingistä nimenomaan SUOMESSA.
    Ja mielestäni olisi myös hyvä jos bannerissa olevat kuvat olisivat suomalaisista cheerleadereistä, ainakin osa.

    VastaaPoista
  5. "Anonyymi kirjoitti...
    Hei!
    Blogi on todella kiva ja on mukavaa kun postailet usein. Olisi kiva jos tekisit joukkuesittelyitä ja muutenkin kertoisit cheerleadingistä nimenomaan SUOMESSA.
    Ja mielestäni olisi myös hyvä jos bannerissa olevat kuvat olisivat suomalaisista cheerleadereistä, ainakin osa.

    28. helmikuuta 2011 23.19 "

    Banneri on väliaikainen ja itsekin alusta alkaen olen tiedostanut sen, että parempi olisi nimenkin kannalta että kuvassa olisi suomalaisia joukkueita. Mutta se on vaihtumassa kyllä pian :) Pääpaino tulee kyllä olemaan suomen cheerleadingissa, mutta täällä kun tämä harrastus ei kuitenkaan ole niin iso juttuja ja esimerkiksi kisoja on kuitenkin suht harvoin, niin postauksia ei yksinkertaisesti vain muuten oikein riitä jokaiselle päivälle. Eli jos on jotain juttuideoita, niin ehdottomasti vaain tänne kommenttilootaan ja Formspringiin, niin saadaan sitten enemmän teitä lukijoita kiinnostavia juttuja. Kiitoksia kommentistasi!

    VastaaPoista
  6. mun suosikki joukkueet on se sr. large top gun? (en nyt tiä näitä virallisia nimiä:D ) ja university of kentucy cats :))

    VastaaPoista
  7. hei jes WCSS on tosi loistava joukkue varsinki tanssit ja akro on omaa luokkaansa!
    mä just toivoin et tekisit myös muusta kuin pelkästään suomen cheerleadingistä ois just kiva kuulla sun mielipiteitä jenkkijoukkuiest ja yms :)
    mun suosikkijoukkueet on CEA sr ja junior coed elite(vaikka sr eliten tän vuoden ohjelma on samanlaine kui viime vuoden..)calfornia allstars,brandon allstas,maryland twisters ja top gun :)

    VastaaPoista
  8. mun suosikki on maryland twisters f5 :) ihan mahtava ohjelma 2011 worldseissa!

    VastaaPoista