perjantai 25. helmikuuta 2011

Kaksi huippua vastakkain

Kansainvälisellä tasolla cheerleadingin sekasarjaa hallitsevat ehdottomasti vahvimmin kaksi kivenkovaa maata - USA ja Thaimaa. Tähän mennessä Team USA on voittanut kaikki International Cheer Unionin järjestämät MM-kilpailut, mutta on vain ajan kysymys milloin tilanne muuttuu. Miten käy tänä vuonna? Vastakkain ovat kaksi maata, joilla on aivan erilainen tyyli ohjelmissaan ja vahvuusalueet poikkeavat paljon toisistaan. USA:n ohjelmat ovat enemmän all-stars tyyppiä, näyttävää koreografiaa ja paljon akrobatiaa. Thaimaa taas luottaa aivan uskomattomiin pyramidi- ja stunttisarjoihin ja koreografisesti aivan erilaiseen otteeseen, mutta häviää vielä aivan selkeästi jenkeille hypyissä ja permantoakrobatiassa.
Kisa näiden kahden välillä tulee olemaan erittäin tiukka ja jää vain nähtäväksi, kumpi suorituu ohjelmastaan paremmin ja vie näin MM-mestaruuden mukanaan.
 
Alla Bangkok Universityn uusin ohjelma viime vuoden syksyltä, jolla he voittivat odotetusti oman maansa mestaruuden, sekä Team USA:n Worlds 2010 - mestaruusohjelma.







 
 
Kumman joukkueen tyyli iskee teihin enemmän? Kenen arvelette vievän potin tänä vuonna?

5 kommenttia:

  1. tykkään ihan kauheesti noista thaimaan pyrtseistä ja kikkailusta, mutta kyl mä varmaan oon silti pikkasen enemmän usan kannattaja :) tykkään vähän tollasesta perinteisemmästä tyylistä, mut tosiaan on hyvin mahollista että mm-mestarin titteli vaihtuu tässä lähivuosina tai miksei jo ihan tänä vuonna.

    VastaaPoista
  2. hmmm ehkä toivoisin että thaimaa voittaa. jotenkin tuntuu että usalaisila on ehkä vähän kusi päässä ja muutenkin tosi kevyen näköisiä nuo thaimaan pyrtsit ja nostot

    VastaaPoista
  3. ^ainahan se tuntuu siltä, että niiden pää on täys kusta, ketkä voittaa usein :D mut tiedän kyl et jokane tyttö ja poika tekee ihan _helvetisti_ duunia, että ne on noin hyviä. siellä se treenausmoraali on ihan eri luokkaa kun täällä.

    mutta niiii, mun mielestä kans toi jenkkien ohjelma oli kivempi (en oo kyl oo iha varma et voiks noit ohjelmia vertailla toisiinsa kunnolla - eri kisat, eri säännöt jnee.

    Thaimaalla on selvästi edellä tosiaan noi pyramidit, mut jenkit onki sit kaikessa muussa paljon edellä. tai no, thaimaan miehet on paljon parempia tanssijoita ku jenkit :D

    VastaaPoista
  4. tykkäsin thaimaan pyrtseistä ne oli tosi siistejä ja akroki oli ihan jees mut tuo ylimääräne heilunta ja koko aja persettä heilutettaa ni on järkyn näköstä ! pitäis saaha sellasta rauhallisuutta ja tiukkuutta ku mulle tuli ainaki sellane vaikutelma nuista tansseista ja muista jutuista et ne on löysiä jne. mutta kyllä on kova vastus USAlle !

    USA:han nyt on iha huippu ! ohjelma on hyvä ja puhas, lisää vaikeutta vaan kaikkiin setteihi vaikkaki oli tuossaki iha huikeita stuntteja ! saapa nähä miten tänä vuonna käy, huhtikuun loppua ootellessa ;)

    VastaaPoista
  5. Tos Thaimaan ohjelmassahan on iha sika hienoi pyrtsei ja niit on tosi paljon ja sen lisäks ihan liikaa koreografisii juttui ja tanssii(semmost vähän turhaa ja siihen päälle vähän akroa, hyppyjä ja pari heittoa eli noiltahan puuttuu kokonaan paristuntit mistä sekajoukkueet saa paljon pisteitä ja noissa ICU kisoissa mun tietääkseni ei tanssi ole edes pakollinen ja siitä ei saa paljoa pisteitä ja myös hypyistä ei saa kauheasti pisteitä, joten thaimaan pitää tehdä tosi erilainen ohjelman MM-kisoihin joten ton ohjelman perusteel on tosi vaikee sanoo:D

    VastaaPoista