perjantai 1. huhtikuuta 2011

Norjan mestaruuskisojen tulokset

Cheer, naiset





1. Viqueens Spirit, 467p
Erittäin taitava joukkue ja vaikuttava ohjelma, joka kaipaa tosin vielä hieman viimeistelyä. Alku on täynnä onnistuneita pätkiä ja hyvin vahvaa suorittamista, mutta loppua kohti huomaa puhdin hiukan loppuvan ja epäonnistumiset vain lisääntyvät. Ohjelma on koreografisesti näyttävä ja vauhtia riittää ohjelman alkumetreiltä loppuun asti. Basketeissa nähdään erittäin vaikeatasoista ilma-akrobatiaa, kuusi skorpparia tuplakierteillä ovat hienot ja paikalteen voltteja on naisten joukkueella huima määrä! Hiukan häiritsemään jäivät pudotusten lisäksi hyppyjen koukkunilkat ja akrojen huonot alastulot, joita on valitettavasti saatu nähdä joukkueelta jo useampana vuonna. Joka tapauksessa tästä joukkueesta löytyy varmasti taitoa pistää kaikki suomalaiset joukkueet koville ja saa nähdä, miten PM-kisoissa käy. 







NRJ Tigers Senior All-girl Elite, 400p
Ohjelma alkaa erittäin varmasti ja asenteella - joukkue näyttää varmalta ja osaavan ohjelmansa. Loppua kohti virheet lisääntyvät, mutta onneksi suurilta epäonnistumisilta vältytään ja kokonaisuudessaan suoritus on hyvin onnistunut! Edelleen tämänkin joukkueen ongelmana on perussiisteyden puuttuminen. Tytöt tekevät vaikeita juttuja, mutta jälleen ihan perusasioissakin olisi puurtamista. Koreografisesti ohjelma oli hyvä ja yleisölle viihdyttävä - vauhtia riitti ja koko ajan oli katseltavaa. Kokonaisuudessaan siis oikein viihdyttävä ja hieno ohjelma, josta ihan varmasti löytyisi haastetta suomalaisillekin joukkueille.





3. Viqueens Heat, 365p
Selvästi kahta edellistä joukkuetta helpompitasoinen ohjelma, mutta tässä huomataan miten on parempi kisata joukkuelleen sopivan tasoisella ohjelmalla kuin yrittää mitään liian vaikeaa ja epäonnistua. Vaikka Norjassa onkin kaksi kovaa joukkuetta, voidaan vielä lopuista joukkueista päätellä että taso ei kuitenkaan yleisesti naisten sarjassa ole yhtä korkeatasoinen kun meillä Suomessa ja siinä maalla onkin vielä kirittävää. Ohjelma on kuitenkin maan tasoon katsoen ihan siisti, sieltä löytyy kivoja osioita ja hienoa että 2-joukkuekin voi kivuta näin korkealle mestaruuskisoissa. Joukkue ei ehkä PM-kisoissa taistele vielä ihan kärkipaikoista, mutta on kuitenkin kovaa vauhtia nostanut tasoaan ja toivottavasti nähdään jatkossakin mitaleilla!


Cheer, seka





1. Viqueens Force 455p
Erittäin hieno ja vauhdikas ohjelma ja mukava nähdä miten tämäkin joukkue on kehittynyt paljon lyhyessä ajassa. Erityisesti akrobatiaa oli paljon ja sitä oli sommiteltu ohjelmaan hyvin. Tässäkin ohjelmassa hieno koreografia ja paljon mielenkiintoisia juttuja, mutta paristuntteja voisi olla vielä enemmän! Taso alkaa pikkuhiljaa nousta todella lähelle Gorilloidenkin tasoa ja mikäli tässä lähivuosina joukkueet pääsevät samaan sarjaan kisaamaan, niin kilpailusta tulee varmasti kova. Muutenkin Force on varmasti yksi ennakkosuosikeista tulevia kv-kilpailuja ajatellen.







2. NRJ Senior Coed Elite Elite, 418p
Ohjelma on itsessään ihan hyvä, muutamia epäonnistumisia lukuunottamatta, mutta siitä puuttuvat lähes kokonaan elementit jotka erottavat sekajoukkueen naisten joukkueesta - paristuntit ja korkeat heitot. Lopussa ensimmäiseksi mainittuja kyllä hieman nähdään, mutta todella heikoin tuloksin ja huomaa että tätä osa-aluetta joukkueen täytyy erityisesti harjoitella. Muuten ihan onnistunut suoritus, pientä hakemista ja vaikeustaso ei ole yhtä korkea kuin Viqueensien, mutta kovaa vauhtia tässäkin selvästi ollaan ylöspäin nousemassa.




3. Super Crew Lakers Shining Star, 389p
Ohjelmasta löytyy kivoja osioita, mutta silläkin uhalla että toistan itseäni - siisteys puuttuu! Jälleen ihan perustaitoihin, kuten hyppyihin ei ole panostettu kunnolla. Paristuntteja on myös hyvin vähän ja välillä tuntuu, että katselisi naisten joukkuetta. Ryhmä ei silti kuitenkaan ole missään nimessä ole huono ja mahdollisuudet PM-kilpailuissa pärjäämiseen ovat hyvät.
P.S. Onko joku muu tähän mennessä huomannut, miten paljon norjalaiset joukkueet ottavat musiikkeja ja voice-overeita jenkkien kärkijoukkueiden ohjelmista?


Cheer tytöt




1. NRJ Tigers Junior Elite 449p






2. Viqueens Incredible, 438,5p 

3. Charmers Enchanted, 401p

6 kommenttia:

  1. huhhuh onpa noitten junnujen ohjelmat keskeneräsen näkösiä.....

    VastaaPoista
  2. aiotko arvostella junnuja?

    VastaaPoista
  3. onko norjassa sama 100p per tuomari, ja yhteensä siis max 500p ?

    VastaaPoista
  4. "Anonyymi kirjoitti...
    onko norjassa sama 100p per tuomari, ja yhteensä siis max 500p ?
    3. huhtikuuta 2011 22.47"

    Norjassa kilpailevat joukkueet esittivät ohjelmansa kahtena päivänä, joten yllä näkyvät pisteet ovat sekä lauantailta että sunnuntailta yhteen summattuna. Maksimipisteet yhdeltä päivältä ovat ilmeisesti 250.

    VastaaPoista
  5. Et vastannu tohon et aiotko arvostella junnuja??

    VastaaPoista
  6. Se on muuten NRC Tigers, kun junnujen kohalla lukee NRJ.. Ja myös sekasennujen kohdalla.

    VastaaPoista