sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Uutta ulkoasua

Blogin nykyinen ulkoasu on ehtinyt olla käytössä jo puolisen vuotta, joten nyt olisi varmaankin aika tehdä asialle jotakin. Kuulisin mieleltäni mielipiteitä teiltä lukijoilta: minkälaisen ulkoasun te Cheerleading Finlandille haluaisitte? Mitkä värit olisivat sopivat, millainen banneri olisi mukavin (tyyliltään/kuvilta) ja minkälainen asettelu on teidän mieleenne. Otan vastaan kaikenlaisia ehdotuksia, joten muistakaa kommentoida niin yritän ottaa mahdollisimman paljon mielipiteitä huomioon!


Itse en myöskään ole kaikkein taitavin kuvankäsittelyohjelmien käyttäjä/omat ideani ovat aika suppeita, joten banneriehdotuksia otan enemmän kuin mielellään vastaan! Mitään erityisvaatimuksia ja toiveita ei ole, elikkä jos haluat vaikuttaa ulkoasuasiaan niin osoitteeseen cheerfinland@hotmail.fi voi laittaa bannereita. Muut ehdotukset sitten ihan normaalisti kommenttiboksiin.


Muistakaa kommentoida! :-)

4 kommenttia:

  1. teen huomenna bannerin :D ja laitan sit tonne

    VastaaPoista
  2. Jos bannerissa näytetään suomalaisia joukkeuita, olisi kiva, että siellä olisi kuvia joukkueista ympäri Suomen, eikä vain pääkaupunkiseudun joukkueista :)

    VastaaPoista
  3. Olisi kiva että kuvat olisi blendattu kunnolla yhteen, ei tollasii laatikoita :D http://cheerleading.blogg.no/ kuten tässä blogissa

    Ehdottomasti suomalaisia joukkueita, onhan blogin nimi Cheerleading Finland

    VastaaPoista
  4. voisitko tehdä syyskisoista veikkauksia?:)

    VastaaPoista