tiistai 13. syyskuuta 2011

Naisten sarjan joukkueiden pukuja vuosien varrelta

(c) Golden Spirit

Enkeleiden puvut vaihtuvat usein ja ovat hyvin samantyylisiä joka vuonna. Niiden väritys ja teema ei ole juurikaan vuosien varrella vaihtunut ja puvut ovat kyllä joka vuosi olleet edustavia ja tukeneet hyvin ohjelmaa. Itse pidän eniten toisen kuvan puvuista, jotka ilmeisesti ovat kyllä samat kuin nykyiset, mutta eri aluspaidalla.



(c) HAC, mtv3


Elitellä taas puolestaan pukujen ulkonäkö on vaihdellut vuosien varrella hyvinkin paljon ja kiva, että on kokeiltu kaikenlaisia eri tyylejä. Oma suosikkini ovat nuo kaikkein vanhemmat puvut, joita käytettiin myös vuoden 2009 SM- ja EM-kilpailuissa. Nykyiset ovat omaan makuuni hieman tylsät kokoviininpunaisella värityksellään, enkä liiemmin pidä etuosan logosta.



WF on käyttänyt samoja pukuja jo kohta lähes vuosikymmenen! Kaikki muut naisten joukkueet ovat käyttäneet tänä aikana jo useampiakin pukuja ja on kumma, että noinkin iso seura ei ole näin pitkällä aikavälillä tehnyt pukujen hankintaa aikaisemmin. Itse kyllä pidän niistä - hyvin yksinkertainen tyyli, mutta siisti ja toimiva. Funky Teamin FB-sivujen mukaan joukkueelle on kuitenkin tulossa SM-karsintoihin käyttöön uudet puvut, joita innolla jään odottelemaan!



(c) Northern Lights

Timanttienkin puvut ovat olleet hyvin erityylisiä, vaikka värisävyt ovatkin pysyneet vuosien aikana lähes samana. Kaikki puvut toimivat hyvin ja oli mukavaa, että joukkue kaivoi vuoden -02 puvut uudestaan käyttöön myöhemmin, kun tuollaisia vekkihameita ei naisten sarjassa enää kovin paljon nähty. (Korjaus kuvaan, Timantit käyttivät näitä pukuja MM-esiintymisessään) Toisessa kuvassa nähtävät puvut ovat henkilökohtainen suosikini, niissä on ihanan pirteät värit ja etuosa erottuu muista. Myös nykyiset puvut ovat hienot.



(c) Jaguars


En löytänyt Venuksen puvuista kuvia aikaisemmin kuin vuodesta 2007, enkä kuollaksenikaan muista niitä ulkoa. Joka tapauksessa vuoden 2008-karsintakilpailuihin hankitut puvut ovat siistit ja mukavan näköiset, vaikken itse ole kovin mustien pukujen suurin fani. Hameissa ja pooloissa on kivoja valkoisia yksityiskohtia, jotka kuitenkin tuovat vähän valoisuutta.

Tässä nyt vain ihan murto-osa sarjan joukkueista - kenen puvut ovat sinun suosikkisi? Minkä vuoden puvuista pidät eniten?

6 kommenttia:

  1. Eniten tykkään timanttejen nykyisistä ja enkeleiden kaikki puvut on ollu tosi kivoja :) vaikka kaikkihan noi on kivoja!

    VastaaPoista
  2. eikö enempää joukkueita muka oo josta vois kanssa näyttää?!

    VastaaPoista
  3. SM07 oli kyl samat puvut ku ed. vuosina

    VastaaPoista
  4. Anonyymi 1 - On toki, tekstissäkin lukee että tuossa nyt vain murto-osa.
    Anonyymi 2 - Jeps, oon tehnyt vahingossa tuon virheen ja tuolla lukeekin että Timantit käytti pukujaan vaan MM-esiintymisessään :)

    VastaaPoista
  5. Tykkään eniten Eliten niistä vanhoista puvuista jotka oli myös Sm 2009.

    VastaaPoista