torstai 10. maaliskuuta 2011

Dare to dream!

Rick Rodgers on iso-britannialainen cheerleader, joka on maailman ensimmäinen paristuntteja pyörätuolissa tekevä henkilö! Mies on jopa päässyt kilpailemaan parinsa kanssa ja seuraava etappi on esiintyminen Worldseissa valtavan yleisön edessä. Oman harrastamisensa lisäksi miehellä on myös järjestö, jonka tehtävänä on saada lisää liikuntavammaisia mukaan cheerleadingin pariin ja saada heidät ymmärtämään, että urheilussa ei ole esteitä joita ei voisi voittaa.




Sain tänään ihan ensimmäisen kerran kuulla tällaisesta ja on pakko sanoa että olen ihan uskomattoman onnellinen, että Rickin kaltaisia muita inspiroivia ihmisiä löytyy. Pyörätuolipotilaaksi yhtäkkinen joutuminen on aina ihmiselle raskasta ja suuri taakka, mutta on hienoa että sen ei anna estää normaalia elämistä ja että liikuntaeste ei tarkoita aina rakkaan harrastuksen lopettamista. Kuvia ja videoita aiheesta katsoen sitä tulee miettineeksi, miten onnellinen itse on kun on pysynyt terveenä ja kiitollisena tulee muisteltuna omia cheerleading-harrastuspäiviä.




Lisää aiheesta voitte lukea:
UpliftingStunts.net
Wheelchair Partner Stunt -sivusto Facebookissa (päivitetään usein, käykää lueskelemassa ja tykkäämässä)




Olen tällä hetkellä jostain syystä lähes sanaton ja hieman liikuttunutkin, joten en keksi mitään järkevämpää kirjoitettavaa. Otetaan mallia tämänkaltaisesta sisusta, jaksetaan aina yrittää ja uskoa unelmiimme!

(c) Kuvat: upliftingsunts.net

1 kommentti:

  1. Heh! Olipas hauska sattuma. Viime yönä kelailin sängyssä miten sitä urheilis jos sattuis joutumaan pyörätuoliin ja heti ensimmäisenä iski mieleen onkohan yhtäkään rullatuolissa olevaa pohjaa muailmalla, näköjään on. Ei siis tarvitse murehtia cheerin suhteen jos joskus sattuu prätkällä mälläämään pahemmin :)

    VastaaPoista